2010 m. liepos 8 d., ketvirtadienis

Planas įvykdytas

Aš pati vos galiu patikėti, kad išgyvenau paskutinį pusmetį. Tokio sunkaus seniai nebuvo. Bet aš tokia nereali šaunuolė (arba tokia nereali darboholikė), kad viską spėjau.
Dar liko keliasdešimt puslapių antrosios Mike'o Gayle'o knygos (pirmoji jau išėjo!), bet turėčiau spėti ir juos. O šiaip - dar nežinau, ar įstojau į doktorantūrą (laukiu rezultatų), bet jau padariau tiek daug - suformulavau temą, surinkau bibliografiją, parengiau projektą ir t.t. - kad bet kuriuo atveju disertaciją rašysiu. Tik techninis klausimas, kaip konkrečiai tai padaryti, o techniniai klausimai juk patys lengviausi.
Nevėluodama išverčiau visas planuotas knygas (taip, taip, ir "Nesutramdomąjį", ir dar turiu sutartį penktajai knygai "Persekiojamoji", o paskui leidykla žada dar bent dvi knygas "be pertraukos"), parašiau visus planuotus straipsnius (rašydama, kaip visada, priplanavau jų dar daugiau), o svarbiausia - surinkau medžiagą antrajai t. Saulaičio knygai. Knyga bus labai įdomi, išmintinga, naudinga ir reikalinga - pamatysit. Net man pačiai jos labai reikia.
Antradienį išskrendu į Čikagą. Labai laukiu kelionės. Tikiuosi ir šiek tiek pailsėti, bet neabejoju, kad bus daugybė įspūdžių, pramogų ir įdomios veiklos. Ir labai įdomių, išmintingų, naudingų ir reikalingų pokalbių.
Tikiuosi, parašysiu iš Čikagos. Ten darbai ir dienos tikriausiai bus dar įdomesnės, negu čia.

7 komentarai:

  1. wow....siandien tk parsinesiau is knygyno nesutramdomaji....ajsku tik neseniai gavau pirmasias tris dalis tad dar nespejau perskaityti treciosios!!! bet taip pat laukiu nesulaukiu ir "persekiojamosios" bei kitu dvieju dali ,kad ir kaip jos besivadintu, o gal ir daugiau yra????

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip manote, kada bus ''Persekiojamoji''?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kada išleis ''Persekiojamoji''? Labai laukiu, per 1 dieną perskaičiau "Nesutramdomasis", sunku laukti kitų dalių, užsikabinau labai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kada žada "Persekiojamąją" išleist??
    Per tris dienas visas keturias dalis perskaičiau ir man reikia dar. Ta istorija taip, nu taip užkabino, ad net baisu ;DD

    AtsakytiPanaikinti
  5. balandzio menesi jau turetu buti isleista ;DDD mane irgi uzkabino, nenusutramdomasis vienu kasniu sukirtau.. nuostabios knygos;DD

    AtsakytiPanaikinti
  6. gal zinote kada isleis ,,persekiojamoji" ? nes balandis jau tuoj pasibaigs,o kovo menesi sake kad pasirodys balandzio pradzioje :)

    AtsakytiPanaikinti