2009 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

Rugsėjo 30 dienos darbai

Nuėjau į pilates treniruotę (jei kas nors labai tyčiojasi, sakau, kad lankau dėl nuo ilgo sėdėjimo prie kompiuterio paskaudusio stuburo, bet iš tikrųjų man ten labai patinka), o iškart po jos paskambino iš mylimiausios leidyklos ir pranešė, kad išėjo nauja mano knyga! Versta su didele meile, todėl su džiaugsmu pasitinkama.
Užėjusi į leidyklą, dar aptariau smagiausią dabartinį savo darbelį. Sudarinėju kun. Antano Saulaičio, SJ knygelę iš jo atsakymų į vaikų klausimus žurnale "Bitutė". Ir juokinga, ir miela, ir gera. Manau, knygutė bus smagi - turėtų išeiti šv. Kalėdoms.
Taigi po poros valandų leidykloje - vėlyvi pietūs, ir tik dabar vėl prie stalo ir prie knygos. Dar neprarandu vilties šią savaitę jos pabaigti.

2 komentarai:

  1. O kodėl galima tyčiotis iš pilates? Kiek man žinoma, tai vienas iš geriausių būdų turėti stangrų ir lankstų, o ne kietais raumenimis sustabarėjusį kūną, juk tai šokėjų ir gimnastų mankšta!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo, bet ji tokia labai neintelektuali ir blondiniška :) Na, holivudinė mada :) Dažniausiai, tiesą sakant, ne tyčiojasi, o šaiposi.

    AtsakytiPanaikinti