2009 m. spalio 3 d., šeštadienis

Mažos krautuvėlės

Mažos krautuvėlės man labai patinka. O šiandien užtikau net dvi naujas:
Pirmoji - "Rojaus sodas", gretimoje gatvėje, arčiau už artimiausią "Ikiuką". Lietuviški IR ekologiški vaisiai, daržovės, duona, pienas, mėsa, medus, uogienės. Kaip turguje, tik dar priedo gražu ir jauku. Kainuoja (tyčia patikrinau) labai panašiai, kaip artimiausiame "Ikiuke", todėl nėra bjauraus jausmo, kad tenka padengti "eko" marketingo išlaidas. Nujaučiu, kad dažnai lankysiuosi.
Antroji - tiesiai po mano butu, Pylimo g. nauja mezgimo siūlų krautuvėlė. Irgi lankysiuosi - juk kaip tik mezgimo sezonas prasideda. Be to, ten dar yra bibliotekėlė, kur galima pavartyti DIDŽIUUUUULĘ krūvą žurnalų ir knygų ir paieškoti idėjų, iškarpų, raštų. Galvoju, reikės simpatiškai krautuvėlės šeimininkei užnešti dovanų šitą knygą ir pasiūlyti nusikopijuoti idėją. Mielai kokį vakarą per savaitę pasėdėčiau ir pamegzčiau kartu su kitais žmonėmis, nes sėdėti ir megzti vienai namie labai liūdna.
Ir šeštadieniais aš teoriškai nedirbu, bet knyga nebaigta, einu dar skyrelio kito išverst.

1 komentaras:

  1. ogi tikrai. Jei turėčiau kur nueit, penktadienį vakare, ir pamezgėt - turbūt megzčiau. Labai labai seniai nieko nemezgiau, nors ir labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti